Vers Rotterdam werkt samen met

Man met Bril Koffie

Wij zijn trots om u koffie te schenken van de Rotterdamse brander Man met Bril Koffie. Het Hoofdkantoor van MmBK heeft recentelijk terecht de titel “De beste nieuwe espressobar van het land” gewonnen (Esquire, maart 2015).

E-oil

Het E-oil assortiment is een met twaalf keer met goud onderscheiden ‘Culinaire Olie’. Topkwaliteit, 100% biologisch en plantaardig. Wij hebben bij Vers de oliën gemaakt van pompoenpit en hennepzaad uit Slovenie en Canada.

Mira avocado-olie en boter, Ecuador

De Mira avocado-olie komt van de Uyama farms uit het noorden van Ecuador. Ze bevat omega-3, omega-6 en met name omega-9. Op 11 april 2013 ontving Mira 2 medailles bij de AVPA contest in Parijs.

InfiniTea, China

Deze bijzondere thee is 100% biologisch afkomstig uit verschillende regionen in China. Ons assortiment bestaat uit veertien soorten thee; witte, groene, zwarte, fruit en kruidenthee. Ook bieden we twee soorten ijsthee.

BD Totaal

BD totaal is onze leverancier van noten, zaden, gedroogd fruit, olies en nog meer. Alle producten zijn 100% ecologisch, biologisch en fair trade.

Bakkerij Bronswijk BuytenDelft

Johan is een vakman die met passie brood bakt. Zijn broden bevatten alleen de beste, 100% biologische ingrediënten. Alle ambachtelijke broden zijn uniek en bijzonder van smaak.